Låt oss visa ett urval av våra utförda uppdrag

Vi kan berätta massor om alla våra uppdrag men för att inte bli långrandiga eller säga för mycket tänkte vi att vi visar ett par av våra case där vi berättar lite och visar lite. En bild säger ibland mer än tusen ord men oftast säger kombinationen av bild och ord mest.

Case

Vi har plockat fram ett urval av case som visar både djup och bredd i vår kompetens. En del är stora case och andra är små, men vi ser det som att helheten av allt vi gör är det som bäst representerar oss.

I Västerbotten är Bilfrakt välkända inom transport, logistik och entreprenad och har varit det under lång tid. I ett led att stärka varumärket och att skapa mer effektfull kommunikation fick CC Media möjlighet att bistå Bilfrakt med nytt grepp kring marknadsföring, en ny webbplats samt uppdateringar och revideringar i varumärkets uttryck.

Läs mer om caset

Som proffs på profilering och med kontor lokalt i hela Sverige är 4Sign en rikstäckande kedja av profileringsexperter som tillhandahåller ett omfattande utbud av profileringsutbud och profileringstjänster. Vi fick möjligheten att hjälpa 4Sign med koncept och strategi för kommunikation samt har bistått i omdesign av 4Signs visuella varumärke.

Läs mer om caset

Det som tidigare hette Automattolerans var på väg in i större skifte inom verksamheten och de såg därför behovet av att profilera om sig för att etablera sig själva som nästa generations företag. De hade redan namnet Smejtec men sökte vår hjälp att ta fram hur de skulle se ut, hur de skulle framföra sig själva och hur det hela skulle paketeras.

Läs mer om caset

Framför allt efterfrågades en ny hemsida där produkter och tillbehör skulle kunna visas på ett överskådligt och lättillgängligt sätt. Skog & Trädgård i Umeå ville också ha en ny logotyp och visuell profilering för bättre företagsrepresentation. Befintlig hemsida och befintlig logotyp ansågs vara utdaterade och det var dags för ett nytt steg i varumärkesarbetet.

Läs mer om caset

Hemsidor

Genom åren har vi fått förtroendet och haft nöjet att få jobba med en rad olika kunder där vi hjälpt dem med sin digitala närvaro. Här visar vi ett par av våra kunder hemsidor som vi hjälpt dem att ta fram.

Nybos
Lake Lodge Åre
Umeå Ur & Guld
Geoprospekt
JN Service
Byggnadsmiljö i norr
NVGF
Dina Trygghetsbutik
Kallwiken
Nordprofil
Westbergs bil
CC Mediakonsult

090 202 32 20

kontakt@ccmediakonsult.se

Industrivägen 16B
901 30 Umeå

© Copyright CC Mediakonsult AB   |   Org.nr 559190-0633