Från kreativ idé genom produktion till slutlig produkt. Vi är med hela vägen.

Oavsett om behovet är något digitalt eller något du håller i handen börjar det någonstans. Det kanske börjar med en färdig idé och behovet är tydligt från första början, men det kanske också börjar med att identifiera behov som sen innebär att hitta en idé, ett tillvägagångssätt, en form och i slutändan en produkt. Var i kedjan du befinner dig spelar oss ingen roll, vi är gärna med dig och planerar, kreerar, producerar och levererar.

Formgivning och produktion

Grafisk profilering

Att jobba med varumärkeskommunikation i någon form brukar oftast inkludera en visuell aspekt där logotyper, färger, typsnitt, former och andra detaljer är framtagna för att kommunicera varumärket såsom det ska representeras. Vi hjälper våra kunder att ta fram allt från de enklaste av varumärkesprofileringar till rika och omfattande varianter, helt beroende på behov och önskemål.

cc-media_logotyper2
cc-media_logotyper1
previous arrow
next arrow

Logotyper

Ofta är den mest igenkännbara aspekten av ett varumärke just logotypen. Vi har mycket lång och bred erfarenhet av att ta fram logotyper för väldigt många olika företag inom alla möjliga branscher. Vi hjälper dig gärna att ta fram en logotyp för ditt företag eller din verksamhet. Har du redan egna idéer utgår vi från dem och arbetar fram en logotyp från det, eller så tar vi fram något helt nytt enligt vår egen expertis och erfarenhet.

Tryckoriginal och digital produktion

Vi har lång erfarenhet av produktion av både analoga trycksaker och digitala produktioner. Det kan röra sig om allt ifrån enkla saker som visitkort eller mallar för ert dagliga arbete, till broschyrer och maner för företagets sociala medier, till mycket annat. Vi producerar även en hel del grafiska produktioner för användning exempelvis vid skyltning eller annan användning utomhus. Kort sagt, vi möter i stort sett alla era produktionsbehov för digitalt och tryck.

Tryck

Tryck

I vårt partnernätverk har vi god kontakt med tryckerier och leverantörer av trycksaker, dekor och skyltning. Därmed kan vi erbjuda våra kunder ännu enklare beställning och projektering av trycksaker och andra produktioner, där du som kund får mindre att tänka på gällande tryckoriginal samt kontakt med tryckerier för beställning och produktion.

CC Mediakonsult

090 202 32 20

kontakt@ccmediakonsult.se

Industrivägen 16B
901 30 Umeå

© Copyright CC Mediakonsult AB   |   Org.nr 559190-0633