Vi brinner för kommunikation som berör

CC Media är ett ungt företag byggt på bred kompetens och lång erfarenhet. Vad det betyder är att CC Media inte har funnits så länge, men vi som jobbar i företaget har en samlad erfarenhet som vida överstiger företagets unga ålder.

Om oss

Vi är en liten byrå med omfattande koll på den värld vi verkar inom och vi har tagit en strategisk position som producerande kommunikationsbyrå. Genom goda relationer och strategiska samarbetspartners kan vi också tillgodose i stort sett alla tänkbara beställningar inom kommunikation, reklam, produktion och media – antingen som ensam helhetsleverantör eller tillsammans med någon eller några av våra partners.

Vår erfarenhet och bredd gör oss lika bekväma i att verka inom både analoga och digitala medier, att tänka både stilla produktioner och rörliga samt att verkställa uppdrag både på kontoret och på fältet.

Vi som jobbar här

Stommen i CC Media utgörs av kreativa, lösningsorienterade, leveranssäkra och engagerade personer från flera olika skolor och läror. Den gemensamma nämnaren hos samtliga är den ofrånkomliga motivationen i just kreation och lösning. Alla vi som jobbar på CC Media drivs av idéer, kommunikativt äventyrande och en vilja att åstadkomma en genomtänkt och bra lösning i alla våra uppdrag.

Christina Clausén

Christina Clausén

Byråledning

090 202 32 21
christina@ccmediakonsult.se

Daniel Norman

Daniel Norman

Art Direction / Original

090 202 32 24
daniel@ccmediakonsult.se

Liam Lindgren

Liam Lindgren

Webbproduktion

090 202 32 23
liam@ccmediakonsult.se

CC Mediakonsult

090 202 32 20

kontakt@ccmediakonsult.se

Industrivägen 16B
901 30 Umeå

© Copyright CC Mediakonsult AB   |   Org.nr 559190-0633