Ditt digitala skyltfönster dygnet runt, året om. Vad visar du i ditt skyltfönster?

Vad vore världen utan internet? På samma sätt, vad vore ditt företag utan att synas och vara tillgänglig för vem som helst, när som helst? Kanske lite väl överdrivet formulerat, men genom att erbjuda dina kunder möjligheten att kunna ta del av företagets tjänsteutbud, produkter, kontaktpersoner och företagsinformation på din hemsida skapar du gynnsamma förutsättningar för att dina kunder lätt ska kunna inleda dialog, samarbete eller genomföra ett köp.

Hemsidor

Kodning och design

Vi bygger hemsidor och webbplatser på så sätt att vi både sköter om den kodning som sker bakom kulisserna och att vi sen designar kulisserna. Baserat på dina behov tar vi fram en struktur och ett upplägg som motsvarar företagets erbjudande och det innehåll som ska finnas på webbplatsen. När grunden är fastställd skissar vi på en design och visuell struktur som utgår från och linjerar med ditt företags grafiska profilering.

Kodning och design

Innehåll och text

Med struktur och design på plats hjälper vi också till att fylla på med relevant innehåll. Du kanske redan har lite tankar och idéer på vad du vill säga på din hemsida? Perfekt! Vi utgår från det och anpassar det för ett lämpligt läsflöde på sidan. Vi kan också hjälpa till att ta fram helt nytt innehåll för din hemsida, vilket vi gör i samråd med dig och ditt företagserbjudande.

Innehåll och text

Foto, bilder och grafik

En bild säger ibland mer än tusen ord och ibland är en bild bara något är en liten del i en större helhet. Vi jobbar med foton och grafik för att låta dessa samspela med övrigt innehåll på hemsidan för att skapa en visuellt harmonisk upplevelse för besökaren. Egna bilder och foton är alltid ett stort plus men vi kan även hjälpa till att välja ut material från externa källor som komplement.

Sökmotoroptimering

Att visas högt i sökresultat på exempelvis Google kräver sitt arbete även det, och det sker genom sökmotoroptimering, förkortat SEO. Att skriva bra innehåll för webben handlar om att skriva på ett sådant sätt att sökmotorer uppskattar innehållet och rankar det högt, men det handlar lika mycket om att se till att besökare kan ta till sig hemsidans innehåll på ett lättillgängligt sätt. Vi skriver textinnehåll både för maskiner och människor.

Hemsidor, ikoner

Referenser

Genom åren har vi fått förtroendet och haft nöjet att få jobba med en rad olika kunder där vi hjälpt dem med sin digitala närvaro. Här visar vi ett par av våra kunder hemsidor som vi hjälpt dem att ta fram.

Nybos
Lake Lodge Åre
Umeå Ur & Guld
Geoprospekt
JN Service
Byggnadsmiljö i norr
NVGF
Dina Trygghetsbutik
Kallwiken
Nordprofil
Westbergs bil
CC Mediakonsult

090 202 32 20

kontakt@ccmediakonsult.se

Industrivägen 16B
901 30 Umeå

© Copyright CC Mediakonsult AB   |   Org.nr 559190-0633